PowerTag

Schneider Electricin PowerTag-järjestelmä on ensimmäinen langaton valvonta- ja energianhallintaratkaisu sähkönjakeluun, joka soveltuu keskisuurille ja suurille rakennuksille.

Katso video

Schneider Electric PowerTag Energy

Schneider Electricin PowerTag -järjestelmä mahdollistaa helpon ja tehokkaan valvonnan. PowerTagin avulla voit optimoida energiankulutuksen ja ajoittaa ennalta ehkäisevät huollot sekä parantaa sähköjärjestelmän toimintaa. Järjestelmä soveltuu kauppa­keskuksiin, toimisto­rakennuksiin ja asuinkerrostaloihin.

Lataa esite


Tuotteilla on Green Premium -ekomerkki. Lisätietoa Green Premium -merkistä

ENERGIATEHOKAS
- ISO 50001 -sertifiointi
- Vyöhyke- ja käyttökohtainen energia-analyysi
- Energiakustannusten allokointi
INNOVATIIVINEN
- Ensimmäinen langaton valvonta- ja energianhallintaratkaisu
- PowerTag Energy on markkinoiden pienin langaton energia-anturi
- Nopea ja helppo asentaa
REAALIAIKAINEN
- Konfiguroitavat hälytykset joka tilanteeseen
- Reaaliaikainen mittaus ja seuranta

Asiantuntijat lähelläsi

Rexelin asiantunteva henkilökunta auttaa sinua löytämään parhaat tuotteet kohteeseesi. Toimipisteitämme on ympäri Suomea - tervetuloa kysymään lisää!

Löydä lähin PowerTag-asiantuntijasi

PowerTag-järjestelmät Rexeliltä

 

PowerTag Flex 63A

Skaalattava ja kompakti järjestelmä kaikenkokoisiin rakennuksiin. Erinomainen ratkaisu jälkiasennuksiin tai uusiin sähkötauluihin. Järjestelmä sopii suoraan suojalaitteeseen, eikä vaikuta kojeiston kokoon.

 

PowerTag Flex 63A eShopissa

PowerTag FLEX 160 A

Markkinoiden pienin langaton energia-anturi. Joustavan rakenteensa ansiosta järjestelmä sopii monille tuotteille ja kuormaryhmille 160 ampeeriin saakka verkoissa 3P tai 3P+N. Irrotettava jousiliitin jännitteen poimintaa varten helpottaa asennusta.

 

PowerTag FLEX 160 A eShopissa

PowerTag Control

 

 

Nämä langattomat input-/output-moduulit (tulo-/lähtömoduulit) mahdollistavat piirin ja tilanteen valvonnan. Järjestelmä voidaan kytkeä myös pulssireleisiin tai kontaktoreihin etäohjausta varten talojärjestelmissä ei-kriittisiä kuormia kuten valaistusta varten.

PowerTag Control eShopissa

PowerTag Monoconnect

PowerTag Monoconnect 250/630A asennetaan suoraan katkaisijoiden ComPact NSX, INS, INV tai TeSys GV5, GV6, GV7 pohjaan, ja se vaikuttaa kaapin kokoon hyvin vähän. Perinteisiin mittausratkaisuihin verrattuna asennus käy varsin nopeasti.

 

PowerTag Monoconnect eShopissa

PowerTag Rope

Joustavien virta-antureiden ansiosta järjestelmän voi asentaa vaivattomasti ilman johtimien irtikytkentää. Irrotettava jousiliitin helpottaa asennusta, ja moduuli voidaan asentaa DIN-kiskoon tai kiinnikkeillä kaappiin. Nimellisvirtoja on neljä: 200A, 600A, 1000A, 2000A

PowerTag Rope eShopissa

Sähkötarvikkeita kaikkiin tarpeisiin

eShopistamme löydät myös kattavasti Schneider Electricin sähköasennustarvikkeita, pistorasioita, katkaisijoita, taajuusmuuttajia ja ohjauskalusteita.

Tutustu valikoimaan