IAD-

teollisuuskumppanisi

Ota yhteyttä

Rexel on Schneider Electricin virallinen IAD-teollisuuskumppani

Me haluamme olla vuonna 2024 teollisuusautomaation suunnannäyttäjä, ja sen vuoksi olemme tehneet yhteistyösopimuksen Schneider Electricin kanssa. Rexel on Schneider Electricin vahvistama Alliance Industrial Automation -kumppani, joka tarkoittaa, että myyntimme on koulutettu Schneider Electricin automaatioratkaisujen ja sovellusosaamisen asiantuntijoiksi. Asiantuntemuksemme ja tekninen osaamisemme teollisuusautomaatiosta, sekä räätälöidyt toimitusratkaisut auttavat sinua kehittämään toimintaasi.Olemme paikallinen
Rexelin asiantuntijat ympäri Suomea auttavat löytämään parhaat Schneider Electricin automaatioratkaisut juuri sinulle.


Tunnemme liiketoimintasi
Hyödynnämme Schneider Electricin sovellusosaamista, ohjelmistoja, koulutuksia sekä asiakkaiden menestystarinoita tukeaksemme liiketoimintaasi.


EcoStuxture-osaaminen
Toimitamme Schneider Electricin EcoStruxure -automaatioalustaan perustuvia ratkaisuja, joiden avulla voit valjastaa IIOT:n ja digitalisaation hyödyt.


Tuki projektisi jokaisessa vaiheessa
Saat tukea projektisi elinkaaren kaikissa vaiheissa. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja.

Joustavaa liiketoimintaa

Digitalisaatio ja sen tuomat muutokset lisääntyvät kaikkialla. Teollisuudessa uuden sukupolven ohjelmistot, palvelut ja järjestelmät tuovat mukanaan dataan perustuvia innovaatioita. Yhteistyössä Schneider Electricin kanssa autamme sinua hyödyntämään EcoStruxuren mahdollistamat digitalisaation hyödyt! Vai miltä kuulostaisi 4 kertaa nopeampi vianhavainnointi ja jopa 68 % lyhyempi ohjelmointiaika?

Projektien helppo läpivienti

Tunnemme liiketoimintasi ja asiakkaasi ja tarjoamme osaamisemme käyttöösi. Ota yhteyttä Alliance Industrial Automation Distributor -sertifioituun myyjään ja saat paikallista tukea projektiisi.Tuotannon tehokkuutta
Hallitse kaikkia laitteistojasi, myös räätälöityjä koneita.


Operatiivinen tehokkuus
Lisää tehokuutta ja auta tiimiäsi yksinkertaistamaan monimutkaisia prosesseja. Tue kestävää kehitystä ja lisää samalla kustannustehokkuutta.


Kustannustehokkuus
Paranna liiketoimintaasi vähentämällä sekä operatiivisia-, että ylläpitokustannuksia.


Toimitusketjun läpinäkyvyys
Reagoi nopeasti, paranna toimitusvarmuutta ja lyhennä varastokustannuksia.

Onnistutaan yhdessä

Hyödynnä laaja teollisuusautomaation tuote- ja ratkaisuvalikoima ohjelmoitavista releistä liikkeenhallintaan ja yksinkertaisista koneista kokonaisiin järjestelmiin.

Asiantuntijat lähelläsi

Rexeliltä saat tukea koko projektisi elinkaaren ajaksi.

Löydä lähin Rexel-myyjäsi

Valjasta digitalisaation hyödyt

EcoStruxure Secure Connect Advisor

EcoStruxure Secure Connect Advisor -sovelluksen avulla voit etäkäyttää ja päivittää Schneider Electric -ohjelmistoja HMI:n, PLC:n ja muiden liitettyjen laitteiden kautta.

 

EcoStruxure Augmented Operator Advisor

Lisätty todellisuus mahdollistaa huolto- ja käyttöohjeiden reaaliaikaisen näyttämisen todellisessa ympäristössä.

 

EcoStruxure Machine Advisor

Pilvipohjainen digitaalinen palvelu mahdollistaa koneenrakentajia luomaan uusia liiketoimintamalleja sekä tekemään etähuoltoa digitaalisesti, kaikkialle.

Ohjelmoitavat logiikat & kontrollerit

Laaja, innovatiivinen teollisuuskoneiden PLC-valikoima tarjoaa täyden valikoiman ratkaisuja automaatiotarpeisiisi. Pienistä automatisoiduista laitteista edistyneeseen koneautomaatioon, vankka luotettavien automaatiojärjestelmien tarjoamamme parantaa koneita ja prosesseja kaikilla valmistavan teollisuuden aloilla.

Tuotteet eShopissa

Haluatko kuulla lisää?

 
Jätä yhteystietosi, niin kerromme sinulle lisää!

Teollisuusautomaation tuotesarjat

Harmony

Tehokkaiden koneiden ja paneelien rakentaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Rexelin valikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi painikkeet, kytkimet ja merkkivalot.

 

Harmony-tuotteet eShopissa
Tutustu esimerkiksi näihin:


Harmony kosketinelementti
1S + 1AV + 1S
Osta eShopista

Harmony kosketinelementti

NO, jousiliitos
Osta eShopista

Harmony hätä-/seis kotelo
2av, 40mm
Osta eShopista

Harmony lyhyt väännin
musta 2-as. V-O
Osta eShopista

TeSys

TeSys-moottorinohjaimet auttavat sinua optimoimaan koneen suorituskyvyn. Laajasta valikoimasta TeSys-moottorinohjaimia löydät varmasti oikean ratkaisun.

Innovatiiviset TeSys-moottorin ohjaimet ovat kytkettyjä, integroituja, älykkäitä ja IoT-valmiita, ja ne tarjoavat teollisuus 4.0 -tasoisen suojauksen.

 

 

 
TeSys-tuotteet eShopissa
Tutustu esimerkiksi näihin:


Tesys kontaktori
12A 24VAC
Osta eShopista

Tesys moottorinsuojakatkaisija

6-10
Osta eShopista

Zelio pistokantarele
24VAC, 4C/O, 6A LED
Osta eShopista

Tesys apukontaktori
24VDC, 2SU+2AV
Osta eShopista

Altivar

Altivarin taajuusmuuttajat ja pehmokäynnistimet tarjoavat huipputehon moottorinohjaussovelluksissa kaikkiin koneihin, prosesseihin ja rakennuksiiin.

Sisäänrakennetun älykkyyden avulla nämä innovatiiviset liitetyt laitteet keräävät ja jakavat tietoja toiminnan tehokkuuden, turvallisuuden ja luotettavuuden parantamiseksi.

 

Altivar-tuotteet eShopissa
Tutustu esimerkiksi näihin:

Altistart pehmokäynnistin
22A, 380-415V
Osta eShopista
 


Altivar taajuusmuuttaja
12, 0,18kW, 240V, 1-vaihe
Osta eShopista
 


ATV320 taajuusmuuttaja
1,5kW, 380-500V, 3-vaihe
Osta eShopista